
Cesta k božskému elixíru
Zdraví je stav úplné tělesné, duševní a sociální pohody a nejen nepřítomnost nemoci nebo vady. Je tomu skutečně tak?
Loading color scheme
Zdraví je stav úplné tělesné, duševní a sociální pohody a nejen nepřítomnost nemoci nebo vady. Je tomu skutečně tak?
Podnikatel, filantrop, majitel restaurací
Majitelka Taverny Toscana
Medailová a oceněná vína pro dotisk Vašeho loga či přání
CEO OXY WORLD a.s.
Lucka Bílá měla sice na mysli Petřín v Praze, nicméně v našem případě se jedná o hotel Petřín v Jablonci nad Nisou.
Majitelka Park R. cafe & restaurant
Majitelka restaurace Pirosmani
U mnoha z nás je výraz „jako doma“ spojen s něčím příjemným. A jaké pocity vyvolává u vás? Každý jistě odpoví: „Domov je místem, kde je klid, pohoda a dobré jídlo.“
Majitelé společnosti Svatojánský pramen
Na pražskou gastronomickou scénu přibyla další autentická rodinná restaurace, resp. thajské bistro, které představuje thajskou kuchyni v její originální podobě.
Mercedes je mladá podnikatelka z Prahy a právě ona je jednou z hlavních tváří těchto restaurací. Jak napovídá její jméno, tak její kořeny sahají až do Španělska, odkud pochází její nadšení a láska k jídlu.
Kávový catering Dallmayr poskytuje ty nejlepší služby pro kongresy, summity, rauty, firemní a soukromé večírky, svatby a další společenská setkání.
Letos navštívil tuto vyhledávanou restauraci v rámci své cesty po regionu i prezident Miloš Zeman. Tehdy mu připravili klasickou českou polévku s játrovými knedlíčky, následoval čerstvý pstruh se špenátem a medvědím česnekem s pažitkovou omáčkou. Jako sladkou tečku připravil šéfkuchař makovou roládu s domácím švestkovým sorbetem.Letos navštívil tuto vyhledávanou restauraci v rámci své cesty po regionu i prezident Miloš Zeman. Tehdy mu připravili klasickou českou polévku s játrovými knedlíčky, následoval čerstvý pstruh se špenátem a medvědím česnekem s pažitkovou omáčkou. Jako sladkou tečku připravil šéfkuchař makovou roládu s domácím švestkovým sorbetem.
Pražská restaurace Il Giardino Toscano Vás zve ve spolupráci s restaurací Vermeer v Amsterdamu na exkluzivní večer v podání Chrise Naylora, michelinského šéfkuchaře, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino Toscano.
Nedaleko Prahy v Průhonicích se můžete nechat hýčkat v Paloma Hotel Restaurantu. Jak již napovídá název Palomy, kromě luxusního hotelu zde naleznete i neméně sofistikovanou restauraci, jejíž kapacita činí pouze 33 míst, aby pro všechny hosty byla zajištěna maximální péče a pozornost. O gastronomický zážitek se stará trio francouzských kuchařů – Executive Chef Nicolas Decherchi, Chef de Cuisine Alexandre Martin a Chef Patissier Florian Felix.
Prémiový bylinný sirup FELIXÍR je vyladěn ze čtvera různých domácích plodů. U každého plodu, který používáme při ladění chuti, známe osobně jeho sběrače. Každá jedna bobule projde ruční kontrolou. Jedině tak máme jistotu, že se k vám dostane jen sirup prvotřídní kvality, který zahraje na vaše smysly. Na jazyku tvoří sirup FELIXÍR dokonalý požitek harmonické chuti, před zraky vyvolává obraz kvetoucích strání Rychlebských hor a v uších zní adagio z hobojového koncertu D moll, Let čmeláka. Blahodárný účinek se projeví posléze.
Zaměstnanci tísnící se ve firemní kuchyňce, odbíhání z jednací místnosti přes celé patro k automatu na kávu, zákazníci, od nichž se musíte v showroomu vzdálit, když jim jdete pro občerstvení. je vám to povědomé? máme pro vás řešení!