Loading color scheme

Michelinský šéfkuchař Christopher Naylor míří opět do Prahy!

Pražská restaurace Il Giardino Toscano Vás zve ve spolupráci s restaurací Vermeer v Amsterdamu na exkluzivní večer v podání Chrise Naylora, michelinského šéfkuchaře, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino Toscano.

Angličan Chris Naylor přiletí do České republiky již podruhé, a to po 7 letech, kdy se dvěma dalšími michelinskými šéfkuchaři připravoval slavnostní catering u příležitosti 100. finále tenisového zápasu Davis Cup.
Výjimečná večeře se uskuteční 31. října od 18 hodin. Speciální 6chodové degustační menu doprovází pečlivě vybraná prémiová vína z vinařství Salabka, které představí jejich someliér.
Uvítací přípitek se podává na terase Sky Lounge s výhledem na pražské panorama. Oba šéfkuchaři zde představí zábavné amuse bouche – jedlé létající balónky, lístky růží se smetanovou omáčkou, mraženou marakuju s kávou a mátou a marinované ústřice v manzanille s jogurtem a okurkou.

Šestichodové menu s vinným párováním bude následně servírováno v restauraci II Giardino Toscano.
▪ Makrela marinovaná s jablky a zázvorem s pyré z červených paprik a olivovým bujonem
Sekt La Noble Brut – Cuvée Royale
▪ Tomatovo-jahodový tatarák s tuňákem a ančovičkami
Pinot Noir rosé 2018
▪ Pečená hřebenatka v chlebu, fermentovaná švestka a celerové jus
Sylvánské zelené 2019
▪ Krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber
Ryzlink rýnský 2016
▪ Pečené telecí s dýňovým pyré a křenovou granolou
Pinot Noir 2015
▪ Švestkový dort s mascarpone, medem a marcipánem
Le Précieux 2015 Neronet

Cena večeře včetně párování s víny je 2 950 Kč na osobu.
Počet míst je omezen.

Rezervace a kontakt:
Andrea Konderová, Sales Manager
tel.: +420 257 153 415
e-mail: a.konderova@nh-hotels.com

Christopher Naylor
Christopher působí v restauraci Vermeer hotelu NH Collection Barbizon Palace v Amsterdamu, která pod jeho vedením obdržela jednu michelinskou hvězdu. Svou kariéru začal v Londýně. V Nizozemsku pokračoval ve svém profesním rozvoji pod vedením šéfkuchaře Roberta Kranenborga, kde řídil mimo jiné kuchařské týmy Le Cirque*, Vossius* a La Rive ** v hotelu Amstel. Jeho styl vaření je možno popsat jako kreativní a výstřední s vysokým respektem pro sezónní produkci a oblast, ze které tato produkce pochází.

Více informací o restauraci Vermeer www.restaurantvermeer.nl/en/

Il Giardino Toscano Hotel nh Collection Prague
II Giardino Toscano je italská restaurace s kuchyní zaměřenou na region Toskánska. Z terasy uprostřed zeleně můžete obdivovat krásný výhled na Prahu. Milovníci unikátních zážitků si přijdou na své, do restaurace vede přímo z hotelové lobby hotelu NH Prague City lanovka. Šéfkuchařem je Filip Šulc.

Více informací o restauraci Il Giardino Toscano
www.ristoranteilgiardino.cz

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

 

001 Titulka 62

Naši partneři

 

Banner cafedock

Banner cafedock2

Banner felixir

Banner lexus

Banner Ticket

Banner secret

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner spa

Banner vino

Banner BT

Banner napoleon