Loading color scheme

Miloš Vacík

Výtvarník, hudebník, lektor, kapelník ve skupinách Tam-Tam Batucada a Tam-Tam Orchestra, zakladatel Slunečního orchestru, Šum svistu a první školy samby v České republice Tam-Tam Batucada Samba Praga

 

Jak dlouho působíte na trhu?
Skupina Tam-Tam Orchestra byla založena roku 1999 a škola samby v roce 2004. Slavíme tedy 21 let na trhu a 16 let se školou samby. Výtvarné činnosti se věnuji bez přestávek po celý život.

Jaké jsou vyhlídky pro blízkou budoucnost?
Věřím, že zájem o naše bubenické show bude stále. Přinášíme radost, energii, emoce. Jsme zváni na festivaly, samostatné koncerty, využívají nás firmy. Hráli jsme na EXPO 2010 v Šanghaji v Číně a v Miláně na Českých dnech 2015. Co se týká výtvarné práce – maluji hlavně plátna a ilustruji. Nově jsem začal pracovat se sklem. Věřím, že má výtvarná i hudební práce se bude nadále propojovat v mých autorských projektech.

Doufám, že jednou budu moci pracovat se sklem ve větší míře, že se toto nové dobrodružství podaří více rozjet. Přál bych si, aby byl o mé objekty a obrazy zájem. Stejně tak i o moji hudbu.

Vaše tajemství úspěchu?
Za veškerou mojí činností stojí v první řadě srdce. Následuji své sny, snažím si je plnit a následovat svá přání. Člověk musí mít samozřejmě také štěstí. A pokud se může věnovat práci, kterou miluje, je to nesmírné požehnání.

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

Naši partneři

komora clen

Audi

smart 270x371 02

Paliy

Banner LaVino

Banner cafedock

Banner cafedock2

onix

Banner felixir

Banner lexus

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner napoleon