Loading color scheme

Fassati Art Festival oslavil 1. narozeniny!

Během adventního galavečera v exkluzivních prostorách Martinického paláce se mohli hosté těšit z interaktivní výstavy, kdy se jeho přízemí proměnilo ve sváteční prostory.

 

Vznikl zde obývací pokoj, ložnice, šperkovnice, vozový park, kosmetický a fotografický salón či galerie, a to ve spolupráci s partnery RP Invest, Stopka, Grand Beds, Drnek Piana, Česká pošta, BMW Stratos Auto, Ambra Antik, CEWE Fotolab, Alice Hrubá, Derma Medical Clinic či nakladatelství NAŠE VOJSKO, to vše za mediální podpory magazínu STATUSS.
Koncertní sál, který se nachází v 1. patře paláce, rozezněl hlas sopranistky Markéty Fassati a houslového virtuóza věhlasného jména Reného Kubelíka. Za doprovodu Fassati Ensemble sváteční čas přiblížily také skladby významných skladatelů. Večerem provázel moderátor Miroslav Hrabě.
Sváteční pokrmy byly již tradičně v režii Potravinové banky Praha a organizace Slow Food, degustaci ušlechtilých vín provedl Bacchus Vins & Champagne, o křišťálovou vodu se postaraly Aqua Angels
a kávu připravil Dallmayr Kaffee.
A jelikož tento galavečer byl také oslavou 1. narozenin Fassati Art Festivalu, pro každého hosta byl připraven nevšední dárek a také možnost využít velkorysosti partnerů akce a zakoupit vystavené produkty s vánočním zvýhodněním!
Na následující galavečery se můžete těšit na podzim 2020. V Praze se uskuteční v historických prostorách Břevnovského kláštera a v Brně v Místodržitelském paláci. Hlavními hudebními hosty sopranistky Markéty Fassati budou kanadský barytonista James Westman a klavírista Ivo Kahánek. Vystaveny budou obrazy česko-kanadského umělce Miloše Reindla.

 

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

Naši partneři

komora clen

Audi

smart 270x371 02

Paliy

Banner LaVino

Banner cafedock

Banner cafedock2

onix

Banner felixir

Banner lexus

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner napoleon