Loading color scheme

Již 7. galavečer Fassati Art Festivalu se uskutečnil v kompletně zaplněné Novoměstské radnici, Praha 2

Fassati Art Festival představuje umělecký projekt plný nevšedních zážitků, který v sobě zahrnuje souznění hudby, výtvarného umění, designu, gurmánských delikates, emocí a vzájemné lidské harmonie. Tentokrát na téma Kouzlo Evergreenu.


Na koncertě zazářili hudebníci, kteří posluchačům připravili nezapomenutelný zážitek! Sopranistka a zakladatelka festivalu Markéta Fassati, legendární klavírista Pavel Větrovec, vynikající kontrabasista Vít Fiala, moderátor a zpěvák Petr Vondráček a překvapení večera, saxofonista Felix Slováček, zahráli slavné melodie napříč staletími.
Umělecký zážitek umocnily tematické výstavy z archivu České pošty, z aukční nabídky Adolf Loose Apartment and Gallery a současné mladé, talentované výtvarnice Rozárie Kautmanové / Ego by Roza, expozice interiérového studia Atelieru Orsei a módní návrhářky Hany Hill. Gurmánské delikatesy byly již tradičně v režii Potravinové banky pro Prahu a Středočeský kraj a poprvé také české čokoládovny Bon Bon. Hosté měli jedinečnou možnost degustovat produkty italského rodinného vinařství Fassati (Montepulciano), piva z Pivovaru Cvikov a jako vždy vynikající kávu Dallmayr.
Galavečer získal záštitu starosty Prahy 1 Ing. Petra Hejmy a starostky Prahy 2 Ing. Alexandry Udženije.
Fassati Art Festival děkuje všem návštěvníkům za přízeň a partnerům za podporu!

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

Naši partneři

komora clen

Audi

smart 270x371 02

Paliy

Banner LaVino

Banner cafedock

Banner cafedock2

onix

Banner felixir

Banner lexus

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner napoleon