Loading color scheme

Adina Agakishieva

Executive Pastry Chef Café Millème

 

Čím je cukrárna Café Millème mimořádná?
Nabízíme zákazníkům větší výběr dezertů ve srovnání s klasickými cukrárnami v Praze, přičemž nabídka jednotlivých zákusků se mění každý den, vlastníme totiž více než 70 autorských receptů. Při výrobě používáme nejkvalitnější suroviny z celého světa, abychom mohli naše zákazníky neustále překvapovat novými chutěmi a dávat jim možnost poznávat opravdové chutě.
Většina našich zákusků obsahuje o 20 % méně cukru než klasické receptury a mnoho z nich je bezlepkových. To však v žádném případě nesnižuje celkový chuťový zážitek z jejich konzumace, spíše naopak to zvýrazňuje jednotlivé chutě. Kromě toho připravujeme i zákusky dle vlastních receptur bez laktózy a vajec. Věřte mi, tyto zákusky jsou stejně zajímavé z hlediska jejich textury, chutě a vzhledu jako klasické krémové zákusky.

Jaké jsou vyhlídky pro blízkou budoucnost?
Od minulého roku organizuji individuální a skupinové cukrářské kurzy, protože chci sdílet svoje znalosti a zkušenosti. Jsem hodně tvořivý člověk, neustále mám další nápady pro tvorbu nových receptur. Také poskytuji konzultace začínajícím cukrářům, pokud chtějí otevřít vlastní cukrárny.
V budoucnu bych chtěla otevřít další prodejnu v některém z dalších evropských měst. Hodně přemýšlím o napsání knihy s autorskými recepty.

Vaše tajemství úspěchu?
Tajemství úspěchu pro mě spočívá v sebevědomí, člověk by měl sledovat svůj cíl, soustředit se na to nejdůležitější. V životě nic není zdarma, je třeba nebát se práce, být odvážný, naučit se opustit svoji komfortní zónu, riskovat, spoléhat na sebe a mít štěstí.

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

Naši partneři

komora clen

banner

Audi

smart 270x371 02

Paliy

Banner LaVino

Banner cafedock

Banner cafedock2

onix

Banner felixir

Banner lexus

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner napoleon