Loading color scheme

Adina Agakishieva

Executive Pastry Chef Café Millème

 

Čím je cukrárna Café Millème mimořádná?
Nabízíme zákazníkům větší výběr dezertů ve srovnání s klasickými cukrárnami v Praze, přičemž nabídka jednotlivých zákusků se mění každý den, vlastníme totiž více než 70 autorských receptů. Při výrobě používáme nejkvalitnější suroviny z celého světa, abychom mohli naše zákazníky neustále překvapovat novými chutěmi a dávat jim možnost poznávat opravdové chutě.
Většina našich zákusků obsahuje o 20 % méně cukru než klasické receptury a mnoho z nich je bezlepkových. To však v žádném případě nesnižuje celkový chuťový zážitek z jejich konzumace, spíše naopak to zvýrazňuje jednotlivé chutě. Kromě toho připravujeme i zákusky dle vlastních receptur bez laktózy a vajec. Věřte mi, tyto zákusky jsou stejně zajímavé z hlediska jejich textury, chutě a vzhledu jako klasické krémové zákusky.

Jaké jsou vyhlídky pro blízkou budoucnost?
Od minulého roku organizuji individuální a skupinové cukrářské kurzy, protože chci sdílet svoje znalosti a zkušenosti. Jsem hodně tvořivý člověk, neustále mám další nápady pro tvorbu nových receptur. Také poskytuji konzultace začínajícím cukrářům, pokud chtějí otevřít vlastní cukrárny.
V budoucnu bych chtěla otevřít další prodejnu v některém z dalších evropských měst. Hodně přemýšlím o napsání knihy s autorskými recepty.

Vaše tajemství úspěchu?
Tajemství úspěchu pro mě spočívá v sebevědomí, člověk by měl sledovat svůj cíl, soustředit se na to nejdůležitější. V životě nic není zdarma, je třeba nebát se práce, být odvážný, naučit se opustit svoji komfortní zónu, riskovat, spoléhat na sebe a mít štěstí.

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

Naši partneři

komora clen

Audi

smart 270x371 02

Paliy

Banner LaVino

Banner cafedock

Banner cafedock2

onix

Banner felixir

Banner lexus

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner napoleon