Loading color scheme

Jarní galavečer v Brně

Výjimečný projekt Fassati Art Festival se poprvé představil brněnskému publiku. Záštitu nad slavnostním Jarním galavečerem převzala primátorka města Brna JUDr. Markéta Vaňková.

Galerijní prostory barokního sálu ozdobily obrazy s jarní tematikou z archivu Moravské galerie, kterou osobně představil ředitel MG Jan Press a jež se stala partnerem večera. Vystavené ručně vyráběné postele Grand Beds svoji noblesou zaujaly milovníky kvalitního spánku. Spolu s fotografickými obrazy umělce Jadrana Šetlíka, lahodnými víny firmy Vinostrada, vynikající kávou Dallmayr, křišťálovou vodou z Islandu Aqua Angels a jarními delikatesami v těchto překrásných prostorách Místodržitelského paláce v Brně panovala velmi příjemná atmosféra.

O patro výš, v koncertním sále, večer vyšperkovali umělci, jakými jsou koncertní mistr České filharmonie houslista Josef Špaček, klavírista Stanislav Gallin a samozřejmě sopranistka, hostitelka a zakladatelka festivalu Markéta Fassati. V průběhu večera byl slavnostně pokřtěn magazín Luxury BRNO, kde své přední místo má i dvojrozhovor Markéty Fassati s jejím tatínkem, dirigentem světového formátu a brněnským rodákem, prof. Lubomírem Mátlem. Večerem provázel Alexander Hemala. „Jsem šťastná, že jsme měli možnost představit brněnským hostům náš projekt, který se opírá o lásku k umění, ale především o lidskou harmonii. Věřím, že festivalový galavečer zaujal naše hosty a těšíme se opět za rok na viděnou. Velké poděkování patří i celému mému týmu a partnerům, bez kterých by se tyto večery nemohly uskutečnit,“ říká usměvavá Markéta Fassati.

Více informací na www.fassatiartfestival.com.

The North American Show was first held in 1970 in Ontario, Canada. During more than 30 years of the exhibition's history, it has been attracting a lot of attention of automotive industry representatives including vehicle manufacturers and investors. The exhibition takes place in one of three North American countries - Mexico, USA or Canada.

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

Naši partneři

komora clen

Audi

smart 270x371 02

Paliy

Banner LaVino

Banner cafedock

Banner cafedock2

onix

Banner felixir

Banner lexus

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner napoleon